La Baia Mare e o vreme mohorâtă, iar soarele stă bine ascuns după nori. De o vreme în coace mă bate gândul să apelez la o tehnică de albire a dinţilor, însă medicii stomatologi cărora le-am cerut un sfat despre acest subiect mi-au spus că această tehnică slăbeşte smalţul dinţilor şi poate duce la o sensibilitate crescută a acestora. Probabil fiecare dintre noi a încercat măcar o dată în viaţă tehnica albirii dinţilor cu bicarbonat de sodiu, suc sau sare de lămâie, însă cu toţii am observat că acestă metodă nu este una tocmai confortabilă şi care să o putem repeta la infinit.

Azi dimineaţă, stăteam în faţa dulapului şi mă gândeam ce să îmbrac când deodată începe să sune telefonul. Cine o fi sunând atât de dimineaţă?

– Bună ziua, avem un colet pentru dumneavoastră, vă găsim acasa?

– Da, sigur!

Habar nu aveam despre ce colet era vorba pentru că iniţial nu primisem nici un mesaj sau email de genul “Stimate client, X companie va livra azi coletul cu numarul x pentru dumneavoastră”, iar curierul vorbise atât de repede încât nu apucasem să îl întreb de la cine e. Una peste alta în 10 minute curierul mi-a adus un minunat colet pe care l-am deschis uşor cu MagicFm în surdină. Şi am rămas plăcut impresionat atunci când i-am văzut conținutul: Gelul de albire Plus White şi 2 gutiere (cu ajutorul lor gelul acţionează direct asupra dinţilor). Toate acestea de la echipa site-ului albirea dinţilor.

Chiar azi voi începe să testez gelul, de două ori pe zi, timp de 10 zile, iar la finalul tratamentului voi împărtăşii cu voi experienţa albirii dinţilor acasa!2015-09-11 12.04.53

Mulțumesc site-ului albirea dinților! Abia aştept să văd rezultatul final. Nu uitați, pentru orice întrebări legate de subiectele de pe blog mă puteţi contacta la adresa ask.chrmarcel@yahoo.com 

Have a awesome weekend!

You May Also Like

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *