Salutare tuturor şi bine v-am regăsit! Ultima săptămână a fost foarte aglomerată şi nu cred ca a trecut vreo zi în care să fi pus capul pe pernă înainte de miezul nopţii. Printre toate acestea, am terminat primul meu tratament de albire al dinţilor oferit de echipa albirirea dinţilor. V-am pomenint în articolul de început al tratamentului că aveam o anumită frică, dată probabil de stomatologii cărora le-am cerut sfaturi asupra tehnicilor ori produselor de albire al dinţilor. Ei bine, această frică a dispărut în momentul în care am început să folosesc gelul. Credeţi-mă pe cuvânt că e cel mai tare produs destinat îngrijirii dinţilor pe care l-am folosit până acum. Pe parcursul tratamentului am primit câteva telefoane de la o serie de prieteni care doreau să afle dacă produsul nu sensibilizează dinţii, dacă nu am dureri, ori pot să consum alimente reci sau calde fără sa simt acel curent resimţit probabil de mulţi dintre cei care au dinţii sensibili la contactul cu alimentele de acest fel, însă m-am bucurat să le spun că nu am resimţit aceste efecte, dimpotrivă, am reuşit să scap de ele în proporţie de 100%. Legat de gelul pentru albire PLUS WHITE  şi mai exact despre utilizarea lui pot să vă spun că l-am aplicat de 2 ori pe zi, timp de 10 zile în 2 din cele 3 moduri în care putea fi folosit:

DSC_1376-01

1. Cu ajutorul periuţei de dinţi – am aplicat gelul de albire PLUS WHITE pe periuţa de dinţi uscată, am periat dinţii şi am lăsat să acţioneze gelul 5 minute. Uneori am depăşit cele 5 minute, lăsând gelul să acţioneze şi 8-10 minute, însă nu e problemă. Mare atenţie însă ca să nu lăsaţi gelul mai mult de 10 minute.

2. Cu ajutorul mulajului dentar (gutierelor). Odată cu gelul PLUS WHITE vei primii şi 2 gutiere care îţi vor fi de ajutor la aplicarea gelului. Ele se utilizează conform instrucţinilor din cutie.

Gelul mai poate fi aplicat şi cu ajutorul unui beţisor de vată, pe fiecare dinte în parte, însă eu nu am încercat această metodă.

Cât despre ce poţi face în timpul de acţiune al gelulul şi ce nu: în cele câteva minute în care gelul acţionează eu mi-am continuat treburile obişnuite. De la căutat surse de inspiraţie pe Pinterest, până la pregătitul unei delicioase porţii de Fusilli cu sos de roşii, mozzarella şi busuioc.

11221290_1172690989413891_1236135726708429985_n

După ce gelul a acţionat, trebuie doar să clăteşti gura cu apă rece şi vei observa că dinţii tăi sunt mai albi!

Gelul cât şi alte produse destinate îngrijirii dinţilor puteţi găsii pe albirea dinţilor.

DSC_1400-01

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *