Una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc în online (și nu numai) este: Cum îți editezi fotografiile de pe Instagram?

Ei bine, astăzi vreau să vă arăt ce aplicații folosesc și de asemenea câteva din trucurile pe care le aplic pentru ca fotografiile mele să devină #superfotografii.


 VSCO CAM 

281651LOGO.jpg

Dacă ești pasionat de utilizarea filtre în editarea fotografiilor, VSCO este ceea ce ai nevoie. Cu o colecție impresionantă de filtre FREE, dar și cu posibilitatea de a ajusta funcții precum: luminozitate sau contrastul, fotografiile tale vor arăta spectaculos.

 

Disponibil GRATUIT atât pentru versiunile Android cât și IOS .

Untitled


 


SNAPSEED

Sem-Título-1.png Snapseed este aplicația mea preferată și o utilizez cel mai des atunci când editez fotografiile pe smartphone. Aplicația dispune de o mulțime de funcții, dar ceea care o diferențiază de alte aplicații  este funcția Selectiv.                                 Practic, aceasta te ajută să corectezi pozele prin creșterea sau scăderea luminozității „L”, contrastului „C” sau a saturației „S” într-un punct ales al fotografiei. Rezultaul va fi uimitor.

Disponibil GRATUIT atât pentru versiunile Android cât și IOS .

 

Fără titluthe result (2)


Fără titlu 1

 


Untitled


AFTERLIGHT

9298467_orig.png

Afterlight este o aplicație recent descoperită, însă își câștigă fără dar și poate locul printre cele de top. Cu un design minimalist, Afterlight îți transformă rapid fotografiile tale în #superfotografii.

UntitledAcestea au fost aplicațiile pe care le recomand pentru editarea fotografiilor direct de pe smartphone. Sper că v-a fost de folos, iar dacă doriți și alte tutoriale despre acest subiect vă astept comentarile mai jos.

Tu cum îți transformi fotografiile în #superfotografii?

img_20160905_145559.png

 

You May Also Like

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *