E sâmbătă, trecut de mult de miezul nopții și pare-se că inspirația m-a lovit tocmai acum. Adevărul este că încerc să activez pe toate platformele pe care obișnuiam să fiu activ înainte ca Youtube să obțină monopolul in ceea ce înseamnă timp petrecut în online. Dacă ar fi să mă intrebați dacă mi-a lipsit blogul, v-aș spune sincer că da, asta deoarece locul acesta, acest jurnal în care cuvintele curg pe nesimțite, a fost prima formă prin care am ajuns la voi, prin care mi-am așternut gândurile. E ca un fel de prietenie pe care pe care cu toate că fizic nu o ai lângă tine zi de zi, aceasta există în suflet și „arde mocnic”, menținând sentimentele calde.

Legat de toată treaba asta cu prietenia vreau sa fac o paralelă cu o piesa vestimentară pe care am început să o port abuzivîn ultima perioadă, fiind vorba despre jeans.

De-alungul timpului jeansul a ocupat un loc important în garderoba mea și chiar dacă poate părea SF, acesta reprezintă cea mai populară și uzitată piesă vestimentară a mea. Îmi amintesc cu plăcere că prima pereche de jeans pe mi-am achiziționat-o a fost undeva prin liceu. Revăd cu atâta plăcere culoarea albastră a acestora fiind ceva ce n-am mai întălnit prin nici un magazin fizic sau virtual.

Știu că dacă mă urmăriți pe Youtube poate să vi se pară ciudat ce v-am spus, însă să știți că în vlogurile alea statice în care vă vorbesc diverse, e foarte probabil să port o pereche de jeans, dacă nu sunt în pijamale 😀

Anul acesta, cei de la Bonprix, cărora trebuie să le mulțumesc pe această cale, mi-au propus să arunc o geană peste magazinul lor online și să-mi comand ce-mi poftește inima. Am găsit niște lucrușoare tare drăguțe la categoria de Jeansi bărbați,oprindu-mi atenția spre această pereche de jeansi  speciali datorită detaliului din lateral care, câteva zile mai târziu așteptau cuminți să-i iau la pozat 😀

Pentru look-ul de mai jus am mixat Ghete Chelsea de la ZARA, Jeans Boprix și o camașă simplă și superpractică de la H&M.

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *