Bvlagi Extreme este capodopera lui Alberto Morillas, lansat în anul 2013, capodoperă care se bucură în continuare de un succes fulminat în toate parfumeriile din lume. Bvlgari Extreme este un parfum plin de metafore olfactive care îți vor zgudui simțurile făcându-te dependent de el. Notele lemnos aromatice sunt îmbrăcate într-o aură argintie și elegantă care îl face unic și plin de putere. Primul contact cu acest parfum l-am avut la începutul acestei toamne pe când căutam o esență care să poarte numele acestei toamne.

DSC_0370-01

Constat că fiecare anotimp are nevoie de un nou parfum. Recunosc că eu nu-l aleg după notele de vârf, de mijloc sau de bază, ci pur și simplu pentru ceea ce-mi transmite pentru prima dată când îl simt pe piele. Practic, un parfum este o înșiruire de emoții, de amintiri. Toamna aceasta vreau ca amintirile mele să fie combinate cu acest parfum și să-l resimt și peste ani, ori de câte ori mă voi gândi la ea. Și să zâmbesc, pentru că în fond asta înseamnă o amintire frumoasă.

Cu siguranță te va cuceri și pe tine, dacă nu a făcut-o deja.

DSC_0348-01

DSC_0360-01

Bvlgari extreme este disponibil online pe Carespot.ro, site care tocmai a dat startul BLACK WEEK, care va ține până pe 19 noiembrie!
LOGO-BW

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *