Pentru mulți dintre noi luna aceasta fierbinte de vară aduce nenumărate petreceri și evenimente cool.

Cele mai întâlnite evenimente ale sezonului cald sunt nunțile, acestea începând ușor ușor să iasă din sfera clasică a evenimentelor indoor, căpătând astfel diferite destinații de organizare: piscine, corturi exterioare sau chiar poienițe cochet decorate în pădure.

Primul lucru pe care trebuie să îl facem atunci când urmează să participăm la un astfel de eveniment este să citim invitația. Da, urmărind acest aspect putem observa detalii precum dress code-ul evenimentului, locul sau momentul din zi ales pentru desfășurarea acestuia.

Apoi urmează adevărata provocare: alegerea ținutei.

În alegerea acesteia, bărbații trebuie să aibă în vedere aspecte precum silueta, locația și importanța evenimentului.

Recomandat ar fi evitarea culorilor stridente sau lucioase care să eclipseze mirii și alegerea unei ținute simple și elegante, adaptată contextului în care ne aflăm.

În acest articol îți propun câteva ținute cool care cu siguranță te vor scoate din impas.

223961432-3

 Cuvântul clasic este un cuvânt universal valabil, însă pentru o anumită categorie de bărbați acesta reprezintă, din păcate costumul cu tentă „bătrânicioasă” care ne duce cu gândul la vremuri de mult apuse.

Nu mulți se gândesc la aceasta, însă rețeta unei apariții de succes poate fi smokingul.

Acesta însă nu poate fi purtat oricum și oricând, o astfel alegere fiind dedicată exclusiv evenimentelor oraganizate seara.

Smokingul trebuie completat întotdeauna cu o cămașă de culoare albă și papion negru, accesorizat cât mai discret cu butoni.

Pentru unele evenimente, creatorii de modă recomandă smokingul alb, obligatoriu purtat cu pantaloni negri, însă orice alegere vestimentară trebuie să reflecte personalitatea purtătorului și să-i scoată în evidență calitățile.

223909910

Tinuțele black tie sunt de departe cele mai elegante, însă dacă îți dorești un look sofisticat, dar totodată foarte elegant, mizează pe un sacou realizat din mătase cu decorațiuni din satin.

In completarea acestuia,  o combinație de actualitate ar fi pantalonii negri asortați cu loafers, acele încălțări despre care am vorbit mai mult aici.

223970993

 

Nunțile indoor sunt foarte des întâlnite în România, dar ce alegem să purtăm atunci când petrecerea la care urmează să participăm are loc în aer liber?

Petrecerile de nuntă organizate în aer liber, pe plajă, sau în locuri mai puțin convenționale precum acoperișul unei clădiri înalte sunt alegeri tot mai des întâlnite. 

223963563224018587

Ținuta alesă pentru astfel de petreceri nu ar trebui să fie una foarte elaborată, încercând să alegem piese vestimentare comode, dar cu un ușor iz elegant, tocmai datorită ocaziei pentru care ne aflăm în acel loc.

O alegere inteligentă o poate reprezenta cămașa albă și pantalonul chino, în combinație cu loafers.

Pentru a nu transforma ținuta într-una obișnuită, aceasta trebuie „condimentată” cu ajutorul accesoriilor de tipul bretelelor, ochelarilor de soare, brățărilor din materiale semiprețioase sau a unui ceas.

Și dacă am găsit ținuta perfectă, tot ce mai rămâne de făcut este să o completăm cu o atitidine pozitivă și un zâmbet larg, care cu siguranță ne vor transforma în cel mai cool invitat al petrecerii.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *