E  ora 21 și am ieșit în oraș. Presimt că acest articol va avea un kilometru, având în vedere ideea pe care vreau să o dezbat în acesta.

Habar nu am cum se face că în ultima perioadă, de fiecare data cand ies în oras îmi iau laptopul cu mine (a se înțelege că sunt genul de bărbat care evită cât se poate laptop-uri, cabluri and some gadgets  atunci când iese în oraș).

Dar să nu mă lungesc foarte mult și să trec la subiect și anume că zilele trecute am descoperit pe Youtube un tip foarte tare, care realizează vloguri.

E genul acela de content creator care te captează instantaneu și pe care odată ce l-ai descoperit nu-l mai poți lăsa până nu îi vezi toate vlogurile.

Într-unul din vlogurile pe care le-am văzut la acesta, povestea despre faptul că mulți oameni nu fac lucruri pentru că le e frică să nu râdă cineva de ei, să nu greșească, sau să fie penibili.

Și exact despre acest subiect vreau să vă vorbesc (scriu, mă rog. Dar dacă mă gândesc mai bine, probabil voi realiza și un video în compania acestui articol).

Vreau să insist pe subiectul acesta pentru că exact cu această problemă m-am confruntat și eu, adolescența mea fiind marcată de frica de a nu fi judecat pentru ceea ce fac, sau de a nu ajunge de râsul celor din jur.

Dacă în seara aceasta, fix în acest loc m-aș întâlni cu mine pe când aveam 17 ani, mi-aș spune următoarele:

ÎN PRIMUL  ȘI ÎN PRIMUL RÂND,  greșeala este omenească, iar pentru că nu suntem niște roboți care să fie setați spre a realiza ceva, este firesc șoi cât se poate de omenesc să greșim. E ok, dude. Don’t worry.

Trebuie să înțelegi că nu toate greșelile sunt un capăt de lume și mai mult decât atât, nu toate greșelile sunt negative. Încearcă să te gândești că toată greșeala pe care ai făcut-o poate însemna practic un „rău necesar” care a fost nevoie să se întâmple pentru a conștientiza anumite lucruri și pentru a fi mai puternic și mai motivat să ajungi unde ți-ai dorit.

 

Din tribună știe, lumea meserie.

 

ÎN AL DOILEA RÂND, oamenii care vor ajunge vreodată să râdă de tine pentru că vrei să faci ceva, pentru că vrei să te afirmi într-un domeniu sau pentru că pur și simplu ești diferit și vrei să ieși din mulțime cu ceva inedit și propriu, trebuie să asculți de la mine, cu urechile larg deschise că sunt niște proști (mai folosesc  și eu invective, uneori).

Genul acesta de persoane nu merită să fie în viața ta și dacă până acum nu ai facut-o, scapă de ei pentru că te vor încărca cu energie negativă.

 

De-a lungul timpului, din experiența pe care am dobândit-o până la vârsta mea, am ajuns la concluzia că oamenii aceștia sunt de cele mai multe oameni care au eșuat în încercarea lor de a realiza ceva. Părerea mea este că toate aceste reacții sunt practic izvorâte din frustrări și neîmpliniri, iar aceștia practic vor să ne tragă în spate pentru că le e frică că le-o vom lua înainte.

În concluzie, cel mai bine este să faceți ceea ce vă place, să ignorați genul acesta de reacți și să încercați cât de mult să vă înconjurați de oamenii care apreciază ceea ce sunteți și care vă sprijină să atingeți și să vă realizați visul.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *