ristoranteTimpul s-a oprit în loc, parcă vrând să lase toamna să-și aștearnă în tihnă covorul ruginiu de frunze la picioarele noastre.

Diminețile-s pline de răcoare și ne mână spre cești fierbinți de ceai aromat, iar serile-s scăldate în melancolia începutului de octombrie cu aromă de vin fiert și scorțișoară.

Vă povesteam într-un articol anterior că redecorăm și în sfârșit pot să spun că lucrurile încep să se așeze și toate încăperile să prindă miros de acasă.

În urma proiectelor DIY desfășurate pe Snapchat & Instagram am primit o mulțime de mesaje din partea voastră în care îmi spuneați că vă doriți să vedeți mai multe asemenea proiecte de redecorare. Ei bine, de data aceasta am pregătit un DIY mai special (că tot s-a terminat vacanța pentru mulți dintre voi).

Dacă v-ați întors din vacanță cu #superfotografii pe care ați dori să le vadă și prietenii voștri când vă vizitează, atunci musai trebuie să le înrămați și să transformați un perete din casă într-o mică galerie. E nevoie de puțin efort și răbdare, dar la final va ieși o treabă minunată.

Pentru început, trebuie să știi că pentru un asemenea proiect nu este obligatoriu să folosești rame noi. Aruncă întâi o privire în second hand-urile de mobilă, unde de foarte multe ori se găsesc o mulțime de astfel de rame. Unde mai pui faptul că le poți vopsi monocromatic sau în ce culoare îți dorești, cu condiția ca ele să fie din lemn.

După ce ai ales ramele ai nevoie de puțin smirghel cu care să șlefuiești ușor ramele, pentru a face posibilă pătrunderea vopselei în lemn. 

Etapa din urmă reprezintă vopsirea propriu-zisă a ramelor în vopseaua aleasă (Email Oskar Aqua Matt de culoare neagră, în cazul meu) și alegerea fotografiilor care urmează să fie înrămate.

Legat de aranjarea lor pe perete trebuie să vă puneți imaginația la încercare și să vă creați propiul stil de aranjare. 

Mai jos puteți viziona întregul meu proces de recondiționare și stilizare a primei mele galerii de imagini.

Untitled

 


screenshot01

img_20161001_104722.png

You May Also Like

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *