Miezul nopții ne surpinde în lumina difuză a lămpii tripod, așeazată în colțul dormitorului nostru. În acorduri perfecte, briza poartă de colo-colo voalul crem din fereastră, amintindu-mi totodată în răcoarea ei că e august, ultima lună dintr-o vară încărcată de emoție.

Secundele următoare sunt în blur încercând să deslușesc schițele trecute în grabă în agendă, cu câteva zile în urmă. De departe, greierii răzbat liniștea ,iar cântul lor își croiește drum prin liniștea care domină în întreg apartamentul.

Nopțile acestea sunt îmbrăcate într-o aură magică cu lumini și mood-uri de poveste, dar parcă totul se risipește odată cu venirea zorilor și realizez că redecorăm, iar romantismul e destul de greu de întreținut printre cutii de carton și folii de plastic care practic acoperă totul în jur.

E destul de greu de crezut că prin schimbarea culorii unei încăperi poți descoperi atât de multe lucrui noi despre tine și odată cu aceasta trebuie să regândești toată însemnătatea acelui loc pentru tine ca mai apoi să pui în practică ceea ce ai văzut de-a lungul timpului pe Pinterest și Houzz, totul pentru ca în cele din urmă acei pereți goi să devină acasă, locul din care să nu îți dorești să ieși în diminețile de weekend.

În acest proiect de redecorare mi-am propus să salvez elementele de decor din vechiul set-up al apartamentului și să reușesc să le îmbin cu obiecte noi de decor sau cu cele care au „suferit transformări” în urma unor proiecte DIY (nr. Thonet DIY Project).

Până acum am finalizat holul de la intrarea în apartament deoarece este primul spațiu cu care intrăm în contact atunci când ajungem acasă. Ca și costuri în ceea ce privește decorul lui, am tras linie la 50 RON. Asta pentru că în mare parte am folosit obiectele de decor avute deja în casă: polița de culoare albă (care a fost gri inițial), rama neagră și cutia pentru ceaiuri. Am completat set up-ul adăugând obiecte de sticlă achiziționate dintr-un vintage shop din Satu Mare.

Blog 1Blog 2

Acum ne gândim la ceea ce urmează în săptămânile viitoare și am invadat biroul cu post it-uri pline de idei frumoase care cu siguranță vor înfrumuseța acest loc. Printre ele,  îmi doresc un colț de tipul stoked bar the result (2)din care să nu lipsească paharele cu picior înalt pentru vin, sticlele de spumant și paharele de scotch. 

Stocked-bar-cart
Photo Source : www.hiconsumption.com

De asemenea îmi doresc un nou set up pentru locul în care servim cele mai importante mese ale zilei și deja am ochit câteva câteva obiecte care cu siguranță vor transforma mesele de duminică în adevărate festine.

Fii cu ochii pe Instagram pentru că acolo se întâmplă lucruri fresh, în fiecare zi. 

Cheers

screenshot_2016-08-29-02-16-33-01.jpeg

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *