Am decis de ceva vreme că marți e prima zi de muncă din săptămână. Așadar, prima zi de muncă mă prinde în slow motion cu un latte macchiato în mâna stângă, în drum spre Satu Mare. Sunt invitat acolo pentru un interviu și un material video la un post de televiziune locală. Voi vorbi despre blog și ce se întamplă în online și nu numai. Abia aștept să văd ce va ieși! Dar să revenim la ceea ce vroiam să-ți spun înainte de a porni la drum… Treburi serioase, da?

Recent, echipa Watchzone.ro mi-a oferit un ceas super tare, by Matteo Ferari. E genul acela de ceas urban și masculin pe care-l zărești prima dată când vrei să-ți accesorizezi ținuta. Cu siguranță îți va face și ție cu ochiul. Dacă deja ți-a făcut, află că poate fi al tău. Cum?13072091_1314957598520562_1126743336_o

Treaba e simplă. Dă fuga pe pagina mea de facebook the-result-21 (AICI). Asigură-te că ai dat like paginii crop și apoi lasă un comentariu la sectiunea de coment a acestui articol în care să îmi spui cui i-ai oferi acest ceas.  Nu uita să-i dai share mai apoi postării, pentru a vedea și prietenii tăi despre ce e vorba!

Concursul este deschis tuturor persoanelor din România și se va încheia vineri, 22 aprilie, la ora 00:00. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți, cu ajutorul platformei random.org, urmând a fi anunțat luni (25 aprilie), pe facebook & blog. Succes tuturor și o săptămână cât mai productivă !

 

You May Also Like

0 comments

Reply

As oferi acest ceas prietenului meu.

Reply

As fi fericita sa-i ofer acest cadou tatalui meu care in curand isi schimba statutul dupa 35 de ani de activitate. Ceasul sa numere clipele frumoase pe care i le doresc de acum inainte alaturi de noi, intreaga familie.

Reply

Acest ceas i l-as oferii prietenului meu!

Reply

Acest ceas i l-as oferi logodnicului meu , sa stie cat ii ceasu’ :)) si bineinteles, sa numere clipele frumoase petrecute impreuna!:)

Reply

I l-as oferii prietenului meu.

Reply

Vreau ceasul pentru o persoana speciala care are ziua de nastere pe 26 aprilie😊

Reply

Daca voi castiga,ceasul ii va reveni tatalui meu.A trecut ceva timp de cand i-am promis ca ii voi darui unul insa de fiecare data intervenea ceva si ceasul nu a mai aparut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *