E trecut bine de miezul nopții, iar biroul e brăzdat doar de lumina laptopului. E vineri, iar, și geamul e larg deschis. Am lăsat aerul ăsta primăvăratic să-mi inunde dormitorul și să  aducă totodată inspirație.  Deschid emailul și sorb cu sete rose-ul rămas în paharul din stânga biroului. Adele e undeva în surdină cu Hello, hitul intrat ireversibil în inima mea.  Apoi mă gândesc la apartamentul acesta pe care îl redecorez de o vreme încoace. Găsesc mai mereu câte ceva de schimbat aici și reușesc să aduc un suflu nou chiar și printr-o lumânare sau câteva picături de ulei aromat. Zilele acestea pregătesc primul articol exclusiv despre spațiul meu de lucru, locul în care îmi petrec cel mai mult timp din zi. So, stay tuned.

Aerul acesta de primăvară mă duce cu gândul la Satu Mare, locul în care m-am născut, am copilărit și în care am petrecut o bună parte din viață.Acel mic orășel din nord-vestul României nu este doar orașul meu natal, ci este și locul în care am început să am și prima mea colaborare de suflet, colaborarea cu Diasim Style (zâmbesc). Pentru mine e una dintre cele mai dragi colaborări de până acum.  

Însă, să vă povestesc mai multe despre ei. Accesând platforma online Diasim, citesc printre rânduri că firma s-a înființat în anul 1993 având doar  10 angajați. La început producția era orientată pe confecții, în general, atât pentru bărbați, femei, cât și pentru copii. După o perioadă de 5 ani, având în vedere cererea mai mare pe piața pentru confecțiile destinate bărbaților, s-a luat decizia reorientării spre acest segment. Și probabil a fost una dintre cele mai bune decizii luate la acel moment, întrucât astăzi, Diasim Style au reușit să se facă prezenți în toată țara prin intermediul magazinelor de desfacere ale colaboratorilor din București, Cluj Napoca, Constanța, Timișoara, Arad, Iași, Brașov, Alba Iulia etc.

Ajungând personal în showroom-ul Diasim din Satu Mare am rămas plăcut surprins de căldura cu care am fost primit, chiar dacă eram acolo pentru prima oară.

Azi vă arăt o mică parte din cea ce echipa Diasim Style mi-a oferit. 

Eu m-am îndrăgostit de costumele lor! 

Document Name1_6

Document Name1_1Document Name1_2Document Name1_7Document Name1_9Document Name1_14Document Name1_16Document Name1_28Document Name1_35 (1)


OUTFIT DETAILS : Suit and tie – Diasim Style | Shirt – H&M | Shoes – S&G | Mechanical watch – Watchzone.ro | Sunglasses – H&M 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *