De multe ori când primesc produse de îngrijire facială spre testare, primul lucru pe care îl fac este să le miros.

Da, aspectul olfactiv al produselor folosite este unul foarte important pentru mine și de cele mai multe ori acesta deschide cufărul cu amintiri al copilăriei. 

Așa s-a întâmplat și săptămânile trecute, atunci când am primit spre testare două produse de îngrijire facială din partea echipei TOP-MAN.ro.

20170622182212587

Făcând o trimitere spre povestea care mi-a fost proiectată în minte la primul contact cu  loțiunea hidratantă, respectiv cu crema de ras oferită de Top Man, aceasta se referă la una dintre cele mai mai frumoase perioade a vieții mele, respectiv copilăria, timp în care regăsesc și acum amintiri vii și prețioase.

Una dintre acestea o reprezintă ritualul de îngrijire facială al tatălui meu, despre care pot să spun că se preta la nivel de artă. O artă pe care o realiza cu religiozitate duminică de duminică, la ora 9:15 fix, înainte de a pleca la biserică.

wp-1498144701236.

Copil fiind, îmi amintesc perfect cum îi urmăream acei pași clasici, care duceau la final la o piele ce strălucea precum cel mai fin porțelan, și care totodată umpleau baia luminată în culori calde de un miros inconfundabil de parfum bărbătesc clasic.

Ei bine, nu doar mirosul reprezintă un avantaj pentru care am ales să împărtășesc experiența acestor două produse Bluebeards Revenge. Spre exemplu, crema hidratantă datorită texturii foarte ușoare și a absorbţiei instantanee în piele, îți va asigura hidratarea eficientă a pielii pe întreaga durată a zilei, iar crema de ras este o alegere clasică și inteligentă, acest din urmă aspect fiind suștinut de soluția ce încetinește creșterea firelor de păr cu care crema de ras este îmbogățită. 

dsc_0343432771440wp-1498144626189.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *