Salutare tuturor. Zilele de toamnă au intrat pe un făgaș normal. Atmosfera aceea cu nuanțe de plumburiu, specifică poeziilor lui Bacovia s-a ascuns și în sfârsit avem parte de o zi însorită.

În pași de toamnă, am descoperit uleiul aromat de lavandă și i-am experimentat ”pe pilea mea” efectele terapeutice. Nu pot să redau în cuvinte aroma uleiului volatil de lavandă care îți umple casa într-o dupăamiază leneșă de octombrie, când soarele e de-o șchioapă pe cer.
image

Astăzi vreau să vă spun despre o experienţă nouă, care m-a incitat de la primul click pe pagina echipei Lensa.ro. Este vorba despre Lentilele de contact, care au devenit un must have al meu. Un green must have de culoare verde în această  toamnă.

DSC_1440Personal, înainte de a începe să port lentile de contact eram reticient cu privire la ele. Vedeam tutoriale în care diferiţi oameni îşi puneau lentilele şi îmi ziceam în sinea mea că eu nu voi ajunge niciodată să fac asta, că e o procedură migăloasă, care îți solicită ochii. Ei bine, totul până la prima pereche de lentile  Adore Tri Tone Light Green.

Untitledwpid-dsc_1560-01.jpeg

Lentilele de contact se folosesc foarte simplu, și nu necesită o pregătire în prealabil. Trebuie însă să vă igienizați foarte bine mâinile, înainte de a folosi lentile de contact.

Am văzut cum o pereche de lentile de contact îți pot schimba întreaga imagine. Sunt lafel ca un parfum care se potrivește perfect și îți completează ținuta, zmulgând admirație de la cei din jur.

Adore Tri Tone Light Green dau un aer nou întregului chip, te scot din mulţime, din anonimatul cotidian în care ne pierdem toți uneori, fără voie.

Lentilele se pot purta oricând, de la un simplu eveniment în care vrei să-ţi asortezi culoarea ochilor la ţinuta, până la evenimente cu dresscode bolduit pe invitația frumos ambalată.

                  You could find more contact lensses onlentile-de-contact-colorate-lensa-logo

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *