De prin 2014, an de an, la începutul lunii mai, feed-ul meu de pe Facebook și Instagram este literalmente spam-at cu fotografii care ilustrează evenimentul Met Gala. Multă vreme am fost într-o nebuloasă totală privind evenimentul ăsta – n-am știut ce-i și mai ales de ce ținutele care apar pe covorul roșu sunt atââââât de extravagante.

Anul ăsta, ca niciodată, mi-am făcut research-ul și am zis să fie primul an în care să scriu pe blog despre acest eveniment și, dacă deja n-ați văzut fotografiile care circulă prin online, să vă arăt care au fost cele mai extravagante ținute din acest an de la Met Gala.

Înainte însă de a trece la fotografiile de la eveniment e musai musai să știți ce reprezintă Met Gala.

Astfel, Met Gala reprezintă în definitiv un eveniment caritabil, organizat anul în prima zi de marti a lunii mai și este menit să strângă fonduri pentru Muzeul Metropolitan de Artă din New York, marcând totodată deschiderea expoziţiei anuale a aripii Costume Institute.

An de an Met Gala este socotit drept un show de modă grandios și opulent grație tematici diferit aleasă de la an de an, respectiv a ținutelor care sunt purtate de către cele mai cunoscute staruri din showbizz-ul american și nu numai, locul de desfășurare al acestuia fiind în cadrul muzeului Metropolitan.

Met Gala este prin definiție un eveniment elitist și exclusivist, prețul de acces la acesta fiind unul extrem de piperat. Se  vehiculează prin presa americană că în acest an prețul unui bilet de acces la acest show a fost de 30.0000 $. O bagatelă, zic și io.

Tema ediției din acest an a fost Notes on Fashion (notele modei), astfel vedetele au putut să își exprime îndrăzneț propria personalitate pe covorul roșu fără a se gândi prea mult la consecințe.

Așadar, acestea au fost cele mai îndrăznețe ținute din cadrul Met Gala 2019

 

Idris Elba

Joe Jonas

Michael B Jordan

Lady Gaga

Dapper Dan

Frank Ocean

Ezra Miller

Shawn Mendes

Travis Scott

Nick Jonas

Jamie Mccarthy

Billy Porter

Liam Hemsworth

Anderson Paak

Rami Malek

21 Savage

Justin Theroux

Taron Edgerton

Alexander Skarsgård

Jared Leto

Michael Urie

Katy Perry

Darren Criss

Celine Dion

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *