Bună dimineața! E luni dimineață și drumul până la cafetieră e în blur de fiecare dată. Minutele dinaintea servirii cafelei sunt cruciale, așa că le rezerv activităților elementare, pornind radioul și admirând orizontul purpuriu timp de câteva secunde. Așa se întâmplă mereu.

Apoi urmează cafeaua servită întotdeauna cu 3 lungurițe de zahăr și lapte călduț, agenda, emailuri și coletele rămase in pending de vineri sau sâmbătă.

În unele dimineți sunt lipsit de inspirație, iar cuvintele parcă se ascund undeva între încheietura mâinii și degete. Atunci ajung în online. La câteva click-uri distanța se deschide o lume captivantă în care găsești perechea de pantofi ochită acum doău luni, sacoul care în sfârșit s-a redus sau un obiect de decor potrivit perfect în colțul dormitorului. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută, când am descoperit magazinul online BonPrix. Trecându-i pragul mi-am dat seama că nu e vorba de un simplu magazin online. Mai degrabă l-aș numi un super online market, deoarece găsești cam tot ce ți-ai dori, atât în materie de îmbrăcăminte cât și în materie de obiecte de decor. How cool is that?

De multă vreme căutam o pereche de cizme din piele în culoarea nisipului. Știi tu, genul acela de cizme cool din piele întoarsă pe care îți dorești să le porți în orice moment al anului (cu excepția sezonului ploios) și care se potrivesc perfect cu jeanșii preferați. Ei bine, aici i-am găsit! Am comandat două perechi și săptămâna trecută au ajuns. 

Abia aștept să le port joi, la Satu Mare, în matinalul „Răsăriții de la fix”. Acolo voi vorbi despre accesoriile masculine must have ale sezonului și despre primul an de blogging. Abia aștept!

Vă las mai jos câteva cadre cu ghetele și revin cu o postare de look spre sfârșitul săptămânii.

Până atunci, ne vedem pe Instagram

received_1335430356473286-02.jpegreceived_1335430669806588-01.jpegreceived_1335442919805363-02.jpegreceived_1335432303139758-01.jpeg

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *