Bună dimineața!

Să-mi fie cu iertare dacă articolul acesta va ajunge online spre seară (se-ntâmplă și la case mai mari)

La începutul lunii aprilie v-am spus în acest articol că îmi doresc o serie de postări de tip street style pe blog și că voi face tot ce îmi stă în putință ca acestea să prindă viață (am eu niște pitici pe creier și vreau să îi dau blogului un Pinterest look).

Pentru acest street style post am pornit de la Tom Ford, una dintre puținele figuri din industria modei a cărei personalitate o admir și pe care o consider o nesecată sursă de inspirație.

În ultima perioadă parcă se realiniază planetele și mă intersectez cu oameni extrem de talentați și pasionați, un exemplu în acest sens este, fără nici o urmă de regret, Adrian Bârsan , cel care este „vinovat” pentru rezultatul extraordinar de la sedința foto de ieri.

Chiar dacă pentru unii dintre voi poate suna sinistru, pentru prima dată m-am bucurat că am cunoscut un fotograf care să fie realmente în asentimentul ideilor mele, chiar și cu aceea de a trage câteva cadre în Cimitirul Lutheran din Baia Mare, un loc deloc dezirabil pentru mulți dintre noi, mai ales pentru o ședință foto.

Totodată, prin intermediul acestuia mi-am întărit convingerile că în acestă industriei creativă (chit că ne referim la fotografie, blogging, vlogging) este musai să existe mai mulți oameni cu simț estetic și poate, mai mult decât atât, curajul de a le exprima liber.

Insist pe curaj (și sper să îmi fie cu iertare remarca academică) deoarece constat cu tristețe, din ce în ce mai des, că spațiul carpato-danubiano-pontic este un tărâm al tabuurilor și că dacă îți dorești să te exprimi într-un fel diferit de marea masă sau pur și simplu să verbalizezi viziunea ta asupra unui lucru, trebuie să ai cojones de fier.

Vă las cu fotografiile de ieri și promit că revin curând cu material proaspăt! 

 

Detalii :

Loafers – Zara 

Costum – H&M

Cămasă – H&M

Curea – Zara

Ochelari – Ray Ban

Fotografii – Adrian Bârsan

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *