Primele raze ale soarelui străbat voalul alb care acoperă fereastra dormitorului, iar alarma mă anunță că e dimineață… Totul e în blur minute în șir, timp în care mă dezmeticesc din somn..

Întrebat fiind cum arată o zi din viața mea am răspuns…

O zi din viața mea începe întodeauna cu o cafea cu lapte. Apoi verific rapid emailul și dau un check contului de Instagram. Dacă nu am plănuite treburi administrative de dimineață, fac câteva fotografii flat lay, cu produsele must have ale momentului. Apoi urmează partea de editing despre care voi face referire într-un post viitor și sfârșesc munca propriu-zisă din nou în fața camerei foto. De data aceasta împreună cu Arnold, cu care programasem un shooting de look de ceva vreme. În timpul care mi-a rămas încerc să rămân online. Deși poate fi considerat un paradox, momentele mele de offline sunt întotdeauna, în online. Fotografiez cu camera telefonului tot ce îmi iese în cale: de la o ceașcă de cafea aburindă, până la clădiri în a căror arhitectură îmi imaginez fel de fel de set-up-uri interesante.

dsc_0042-02.jpeg

Apoi ajung acasă și îmi petrec ultimele ore din zi citind numere vechi din GQ sau Esquire, ori muncind la proiecte personale de redecorare. În cele din urmă se lasă noaptea, care este de foarte multe ori dedicată scrisului și nu de puține ori dimineța mă prinde în fața laptopului peste care voalul alb al ferestrei încearcă să-și facă loc, mânat de adierea răcoroasă a zorilor.

Toate acestea pot fi de altfel urmărite pe Snapchat sau Instagram. Vorbim despre tehnologie și îi simțim prezența la fiecare pas, iar  fiecare upgrade al ei este un pas înainte în evoluția noastră. Pentru toate aceste momente și nu numai, cel care îmi rămâne cel mai aproape este  Huawei P8 Lite

Untitled

 

 


Wearing in video:

I PART:  Comfy sirt New Yorker

PART II: H&M green ripped jeans & Leonardo Shoes 

Part III: Full outfit from H&M / Leonardo Shoes/ Ray Ban sunglasses / Fossil watch. 

You May Also Like

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *