În ultima perioadă am încercat să mă conectez mai mult cu voi prin intermediul postărilor de pe Instagram, descoperind cât de mult mă bucură să vă povestesc în descrierile pozelor despre mine, despre copilăria mea sau pur și simplu despre lucruri care îmi aduc plăcere.

Obișnuiesc de prin August să îmi încep ziua undeva pe la 5:30 – 6. Astfel, îmi fac o cafea mare cu lapte, deschid larg fereastra bucătăriei, mă sprijin de pervaz și privind în gol savurez cafeaua, acompaniat de răcoarea răsăritului care în unele dimineți parcă îmi invadează fiecare alveolă pulomară.  Unii ar zice că modul în care încep ziua este semn că mă îndrept încetișor spre o internare la Sanatoriul de Nevroze Predeal și uneori le dau dreptate, dat fiind faptul că viețile nostre s-au schimbat atât de mult în ultimele luni, iar ziua de mâine este un mare și bolduit semn de întrebare.

Lăsând asta la o parte și concentrându-mă pe tastele care parcă mă atrag ca un magnet, azi dimineață, în timp ce sorbeam cu jint cafeaua, mi-am adus aminte de o vorbă de duh, urmărindu-mă practic toată dimineața: Omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car.

Mai târziu, când am ieșit la poze, mi-am dat seama ca această vorbă de duh este aplicabilă și în cazul meu, desigur, atunci când cumpăr haine. Doar nu vă imaginați că licitez pe Ebay, într-o zi toridă de vară, sania cu reni a moșului?  Exclus.

Mi-am dat seama că cele mai bune prețuri la haine le găsești în extrasezon, cumpărând, spre exemplu, cămăși cu mânecă scurtă poate chiar la jumătate de preț. Ceea ce, să fim serioși, este un big deal.

Vara aceasta am căutat în disperare o cămașă în dungi, cu un croi oversize, însă mi-am dat seama că astfel de piese sunt lafel de rare ca tigrii siberieni. Totul până la începutul lunii septembrie când am găsit-o pe Bonprix și am zis sa aplic principiul omului gospodar și să o cumpăr.  Azi am avut ocazia să o port și vreau să v-o prezint ca parte dint-un look relaxat, potrivit zilelor calde de toamna de care avem parte.

Detalii :

Shoes: ADIDAS

Pants – ZARA

Shirt – BONPRIX

Watch – BONPRIX

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *