E duminică și am zis că ideal pentru această dimineață ar fi să ies în oraș să beau o cafea. Am luat și laptop-ul cu mine, poate mă inspiră locul în care am ajuns și scriu câteva rânduri pentru blog(că mult am lipsit de pe aici).

După cum v-am spus și în ultimul vlog, trec printr-o perioadă destul de dificilă, cu o mulțime de stări și emoții care încerc să le gestionez și în același timp să rămân zdravăn la cap.

În tandem cu acestea, inspirația mea este aproape egală cu mulțimea vidă. How cool is this!

În altă ordine de idei, în toată nebunia cu vlogurile, canalul de Youtube și implicit tot ce presupune operațiunea de filmare și pregătire a acestora pentru a putea fi mai apoi postate, am cam lăsat blogul deoparte. Spun asta deoarece simt că efectiv nu mai am timp fizic să mă ocup și de acesta. Și mă mustră conștiința într-un mare fel deoarece, în fapt de aici a pornit totul.

Prin blog și cu ajutorul acestei foi virtuale (destul de albă ce-i drept în acest moment) mulți dintre voi ați ajuns să mă cunoașteți și să rămâneți alături de mine în această călătorie care mi-a schimbat radical viața. (Ca o mică paranteză la această ideea: îmi doresc și voi face tot ce-mi stă în puțintă să postez aici pe blog o serie de ținute de tip street style, un soi de Pinterest boar cu ținute mișto)

Una dintre întâmplările recente, parcă un preambul la ideea de mai sus, a fost un email primit din partea echipei Bonprix, care m-a provocat pentru al treilea an consecutiv să realizez un styling cu produsele din magazinul lor online, pe blog. Vă dați seama că nu am putut să revuz, acceptând imediat propunerea lor.

Eu sunt un fan al acestui magazin, cel puțin pe partea de încălțăminte găsesc întotdeauna pantofi faini, sau cool-alegeți voi varianta care vă gâdilă mai bine timpanul.

Dacă mă urmăriți pe Youtube, în general în Daily Vlog-uri, ați putut observa că am purtat de ori ghetele Chelsea din piele de la ei, cărora de altfel le-am dedicat chiar și un articol pe blog – articolul + pozele cu ghetele și cu mine cu un pălărioi le puteți vedea aici – Just saying. Așadar, mare dragoste între mine și încălțămintea de pe site-ul Bonprix.

Vedeta acestui styling (blitz-urile pornite și aplauze frenetice, vă rog) este o pereche de pantofi Sneaker de la Kappa. Îmi doresc să port o pereche de încălțări de acest gen din liceu, în vremea în care nici nu visam că voi ajunge să am un blog, sau să vorbesc despre pantofi, haine sau obiecte vintage.

Punctele forte ale acestor încălțări sunt de departe confortul pe care le oferă și faptul că sunt extrem de versatile.

Eu am reușit să creez un outfit super ochios pornind de la acestea pe care am zis că e musai să-l împart cu voi.

Aștept să îmi lăsați în comentarii cum vi se pare.

Dacă n-am uitat să vă inserez vreun link spre încălțări, acestea pot fi găsite în mai multe culori aici.

Polo: Ralph Lauren

Pantaloni: HM

Snikers: Kappa – Bonprix 

Ochelari de soare: Ray Ban 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *