Când noaptea încearcă să-și  găsească un loc, printre stropii de ploaie, îmi place să îmi torn un pahar de vin demidulce  în paharul cu picior înalt, să îmi aprind o țigară si să vizionez imagini sau clipuri de motivație personală pe youtube. Te invit să-i vizitezi canalul lui Mateusz M pe youtube. Cred cu tărie că dacă vei înțelege mesajul acestui om, clipurile vor avea un impact puternic asupra ta! Îmi place să văd că există și oameni ca el, care chiar și virtual, prin câteva cuvinte, îți insuflă acel ”never give up”. Acel never give up de care avem nevoie, fiecare dintre noi vreodată.


dreamFiecare dintre noi avem vise și fiecare avem șansa de a lupta pentru visele noastre pentru ca ele să devină realitate. Crede în visul tău și nu abandona lupta cu tine. Nu te lăsa doborât de cei din jurul tău și chiar și atunci când simți că tot universul este împotriva ta luptă. La final, lumea va fi a ta!


Cel mai important lucru este să faci ceea ce simți. Nu lăsa lumea din jurul tău să te influențeze. Fi ceea ce dorești și nu te abate de la drumul tău! Nu există plăcere mai mare în decât să știi că faci ceea ce ți-ai dorit!IMG_20150624_213402


2f5bf9699148391e1283d6ee7e17efba

Fă ceea ce te face fericit, urmează-ți visul și nu uita să zămbești! 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *