Anul trecut undeva prin luna iunie am ajuns într-un magazin Second Hand din Satu Mare. Scotocind frenetic printre kilogramele de textilărie, habar nu am prin ce minune, mi-a ajuns în mână o camasă over size dintr-un material asemănător mătăsii, cu un croi și un print neobișnuit pentru gusturile mele de atunci, dar foarte ofertant din punct de vedere al combinațiilor pe care aceasta le promitea, la încredibilul preț de 2 LEI (da, ați citit bine, DOI LEI). Îmi amintesc că eram cu sora mea, care a făcut ochii cât cepele când m-a văzut probând-o, fiind obșnuită să mă vadă îmbrăcat întru cu totul și cu totul alte haine. Am luat-o acasă imediat și odată cu prima purtare a acesteia undeva în interiorul meu a izvorât o dorință spre a experimenta tot mai mult în direcția aceasta și să vânez veșminte similare.

Ulterior acestei descoperiri și probabil sub imperiul acesteia am devenit tot mai deschis spre experiențe noi. Nu, nu vă gândiți Doamne ferește că am luat-o pe câmpiuțe si îmi doresc să cunosc cum este să stai cu un șarpe pe tine ori să mănânci cine știe ce ciudațenii. Am început să îmi doresc să mă cunosc mai bine pe mine, cu plăceri și nevoi. În definitiv, consider că aceste nevoi de a ne cunoaștere conduc spre o definire a sinelui în tot acest Roller Coaster numit viață. Inspirat de această „sete” și totodată spre a-mi depăși limitele, zilele trecute am pozat într-o cămașă similară cu cea descoperită în Second Hand-ul din Satu Mare. De această cămasă mă leagă ceva special, însemnând prietenia cu echipa Bonprix, care anul acesta împlinește 4 ani.

Vă las mai jos câteva din pozele în care am purtat o camașă deosebită, perfectă pentru canicula de afară.

O găsiți la secțiunea de cămășidin magazinul online BONPRIX.

Dacă sunteți vânători de culoare, puteți să găsiți în magazinul lor o varietatate de pantaloni perfecți atât pentru plajă cât și pentru zilele însorite, când tot ce îți dorești este ceva lejer și confortabil. Eu mi-am achiziționat 2 perechi, una în culoarea neonului și una neagră. Le găsiți aici

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *