Realitatea virtuală la care visezi este de acum mai aproape de tine.img5-1

Închide ochii și imaginează-ți simfonia perfectă de culori a unui răsărit de soare, dintr-un mai cu dimineți calde. Imaginează-ți că acel moment poate fi păstrat și retrăit la infinit, chiar și în acele dimineți leneșe de octombrie prin display-ul HD impresionant la care visezi. Imaginează-ți mai apoi o seară răcoroasă în care pătura de stele de pe cer te înconjoară. E realitatea la care aș adăuga cu siguranță sunet stereo, dătător de vibrații pe fiecare centimetru de piele.

Acum că avem în fața ochilor imaginile perfecte, pot să îți spun că toate acestea pot fi trăite alături de noul  flagship Allview P8 Energy Pro care nu numai că îți promite cele mai frumoase culori capturate prin lentilele cu protecție de safir, ci promite și o autonomie impresionantă menită să-ți asigure până la 2 zile de folosire intensă și neîntreruptă. Nu-i așa că Allview P8 Energy Pro sună tentant?
img2-3

p8_pro-culcat_white

Rămâne acum să te întreb, care e activitatea cu care ai consuma cel mai mult o asemenea baterie? Nu-i așa că ai fotografia tot ce e în jurul tău?

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *