Azi am început munca devreme, undeva pe la ora 7 dimineața. Cred ca a fost una dintre puținele dimineți în care am luat micul dejun înainte de ora 8, ceea ce e un lucru mare. Vă spuneam în articolul precedent despre obsesia, plăcerea mea de a cumpăra obiecte de decor pentru casă. Ieri am dus la final un proiect vechi, la care lucrez dinainte de Crăciun. Este vorba despre primul meu proiect DIY (do it yourself) oficial. Primul proiect neoficial a constat în refacerea unui scaun vechi, cu accente vintage. L-am vopsit într-un roșu aprins. Arată extraordinar acum.

Trebuie să recunosc că Pinterest este locul în care găsesc cele mai multe idei, atât pentru outfit-uri, cât și pentru decorarea apartamentului. Tot acolo am găsit niște ilustrații simple the result (2), cu accente geometric-minimaliste, ușor de înrămat și care îți schimbă complet încăperea, dacă sunt poziționate în locuri strategice.

Instagram pattern

Instagram pattern 2Tot acolo am dat și peste ceva fain, ceva care urma să se materializeze în primul meu proiect DIY.

Este vorba despre un trofeu de ren (ENG: Reindeer trophy) care poate fi realizat de oricine. Pentru asta ai nevoie de următoarele:

  • Șablonul (Îl poți descărca de AICI)

  • 1 foarfecă. Eu îți recomand să ceri ajutorul prietenilor la partea de decupat. E tare migăloasă partea asta.

  • Liniar (te va ajuta la partea de îndoire a unghiurilor)

  • Un tub de lipici (Eu am folosit unul de la MOMENT)

  • Răbdare și un gram de îndemânare


Șablonul despre care am vorbit the result (2) trebuie imprimat neaparat pe hârtie cartonată. Eu am ales hârtie cartonată A3. Tu poți alege ce dimensiuni dorești, însă, din experiență te sfătuiesc să nu alegi dimenisiuni mici, pentru că la un moment dat te vei trezi în imposibilitatea de a decupa unele părți (există unghiuri care sunt destul de greu de decupat și în format A3). După ce ai terminat cu decupatul, vei vedea că întreg șablonul este numerotat. Va arăta cam așathe result (2)

decupaj.jpg

În continuare trebuie să îndoi părțile numerotate și mai apoi să le lipești între ele (cifra 1 o vei potrivii cu cifra 1, cifra 3 cu 3, s.a.m.d). Ceva de genul the result (2)

indoire .jpg

La un moment dat va arăta așathe result (2) 

Fără titlu.jpg

Acum trebuie doar să atașezi coarnele pe care le-ai făcut separat (e mai ușor) și ai terminat. Eu am ales să-i colorez coarnele în roșu, pentru un plus de culoare. Tu poți alege orice culoare dorești!

deer details

Succes!

 

screenshot01

 

 

You May Also Like

0 comments

Reply

Bravooo ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *