Țin minte că era sâmbătă, în jurul orei 9. Arnold mă sunase să îmi spună că ajunge în câteva minute și să cobor pentru a nu întărzia din nou. Imediat după dau snooze alarmei de la 9:15 cu „NU UITA că azi filmezi la Satu Mare” și sorb rapid ultima înghițitură de ceai înainte de a ieși din casă.

Da, ne îndreptăm spre Satu Mare unde filmăm pentru colecția de bijuterii Silver Star by Ogenforman, una dintre cele mai longevive colaborări avute până acum pe blog. (click aici pentru VIDEO)

details

După cum începusem să vă spun, colectia unisex Silver Star by OgenforMan cuprinde bijuterii realizate manual din materiale precum: piele, lanț placat cu aur negru, argint sau inox, precum și diferite pietre semiprețioase. Toate acestea potrivindu-se perfect ținutelor casual sau celor de party.

 

Acum vreau să te întreb ce ai spune dacă ai putea purta chiar tu una dintre aceste brățări? Tu și un prieten, sau chiar tu și prietena ta, că sună și mai interesant?

Ei bine, Ogenforman oferă 2 cadouri cu stil (2 brățări din colecția Silver Star) celor care vor să dăruiască la rândul lor și au nevoie de un cadou special.

 

CE TREBUIE SĂ FACI? 

Alege brățara care ți se potrivește din colecția Silver Star by Ogenforman (clik AICI să vezi colecția) și apoi alege persoana căreia dorești să-i faci un cadou special și dă-i tag într-un comentariu  la poza din concurs (click AICI să vezi imaginea), apoi dă share pe wall-ul tău aceastei imagini (click AICI să vezi imaginea) pentru a vedea și prietenii tăi. 

Concursul se deruleaza în perioada 5 – 15 Decembrie 2016. Extragerea va avea loc in data de 16 Decembrie 2016, ora 19:00, iar rezultatele vor fi făcute publice pe pagina de facebook  OGENFORMAN, imediat după validarea câștigătorului.

Untitled

 

Wearing in video:

BERSHKA Blue Jeans/ Sugar Shop T-SHIRT/ Bellfield Blue Denim Shirt/ 

 Video and more: Ieremias Arnold 

Mulțumiri Flux Cafe pentru găzduire!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *