Mi-am autosesizat lunga absență de pe blog din ultima vreme și îmi cer scuze pentru asta. Drept să vă spun sunt mereu ”în priză” și fac câte ceva. Dacă nu este vreun email important la care trebuie să răspund cu siguranță sunt la telefon înțelegându-mă cu cei de la curierat asupra coletelor pe care urmează să le primesc. Sau căutând decorațiuni pentru casă prin magazinele de gen. Da, una dintre plăcerile mele vinovate este și designul interior. Îmi place să cumpăr cam tot cea ce văd prin magazine și cred că s-ar potrivi unui obiect sau loc din casă. De la lumânări și rame foto până la lustre sau mici corpuri de mobilier versatile, nu-mi scapă nimic, pe bună dreptate. Recent am găsit într-un anticariat un pocal vintage extraordinar care ține loc de bombonieră pentru niște bomboane de ciocolată belgiană și îl tot plimb prin casă, să-i găsesc un loc cât mai potrivit. 

2016-01-27 01.19.33 2-01.jpegAstăzi mi-am luat laptopul și numărul din decembrie al revistei Esquire și am plecat la cafea cu Arnold. Îmi place să ies la un latte machiato și să scriu. Am realizat că locurile cu oameni, în special cafenelele liniștite îți oferă nu numai un sentiment plăcut, dar și inspirație. Mă gândeam printre altele și la schimbările prin care trecem de-a lungul timpului și pe care nu le vedem decât atunci când descoperim poze vechi, din adolescentă sau din copilărie. Bineînțeles că ne întrebăm zâmbind ”Doamne, ce am văzut la pantalonii aceia?” sau ”Ce freză aveam!”, însă, totodată, ne dăm seama că am evoluat. Și asta ne conferă un sentiment plăcut, de mulțumire asupra prezentului. Prezent care, poate, peste ani va stârni aceleași întrebări, uneori fără răspuns. 

blog 4.jpg

ps 32ps4

Fără titlu.jpgTailor-made – Coat | Branccacio – Shirt | C&A – Tie | H&M – Grey pants | Artemis – Belt |  Benvenuti – Shoes | Ogen for man – Bracelet | Lorus – Watch |

Credit Photo: Ieremiaș Arnold

You May Also Like

0 comments

Reply

Super Marcel felicitările mele esti super ok chiar îmi place ce scrii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *