Au trecut mai bine de trei săptămâni de la ultima postare de look de pe blog, însă lucrurile s-au comportat diferit în offline, unde alături de un tânăr web designer pregătesc o nouă înfățisare a blogului și întregului conținut. Abia aștept să văd ce va ieși, însă presimt că va fi o primăvară minunată.

În zilele însorite fără urgențe și mailuri în pending, opresc laptopul și ies in natură. E un sentiment minunat atunci când reușești să te deconectezi de freamătul urban și să fii online doar pentru tine.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când am fugit pentru câteva ore la Lacul Nistru alături de Arnold, unde am pozat și ne-am povestit noutățile din offline și totodată, am pus la punct câteva din viitoarele proiecte din online.

În ținuta de mai jos am purtat cizme din piele în culoarea cognacului și chiar dacă sună a paradox pentru vremea de afară, ele se comportă excelent și permit piciorului să respire. Eu mărturisesc că au devenit „încălțămintea de start” în foarte multe ținute din această primăvară.

Alături de ele am combinat jeans gri și o cămasă în carouri, la care am adăugat subtil o pălărie neagră.

DSC_0007DSC_0023DSC_0038DSC_0043DSC_0075IMG_2614IMG_2619IMG_2633IMG_2660


WEARING  

Boots  – Bonprix (shop here)

SHIRT – H&M

PANTS – New Yorker

Randon Hat & belt 

Credit photo: @arnoldmiasphotography

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *