Sunt zile în care visez și timpul se oprește în loc. Toate aceste vise se transformă mai apoi în cuvinte rostite într-un timp fără viață prin penița argintie a stiloului. Sunt cuvinte scurse într-un lin perfect, ce-ți dau senzația ca nimic nu le-ar putea opri să devină realitate, transformând acel timp în imagini. Imagini simple care ajung mai apoi să transmită emoție și trăiri imposibil de exprimat în cuvinte.

Sunt momente în care visul se transformă în realitate. Te-ai întrebat vreodată care e acel ”ceva” menit să facă o legătură pe cât de imaginară, pe atât de perfectă între aceste două lumi? Eu l-am numit simplu, The One Collector’s by Dolce & Gabbana. El reușește să surprindă perfect legătura dintre vis și realitate.

DSC_0007.jpgDSC_0026DSC_0048

 

The One Collector’s by Dolce & Gabbana este un concentrat aromatic care se află la limita dintre eleganță si senzualitate, oferind o experiență clasică, dar totodată vibrantă care îți va învălui simțurile prin notele sale perfect armonizate. Un parfum care-ți oferă timp pentru ca visul să devină realitate.

DSC_0085DSC_0077DSC_0080

 

 

the-one-collectors-edition-eau-de-toilette-100ml-fa63dbabb1a30ca3264675e29b95c2fdSHOP

SHOP EMOJI

logo


OUTFIT DETAILS: 

Shoes Deichmann | Suit by Spencer | Shirt H&M | Random bowtie & belt | Fossil watch 

Credit photo : Ieremias Arnold 


 

instagram screenshot

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *