Nu știu cum sunteți voi, însă pentru mine hainele și cumpăturile reprezintă activități care îmi fac o deosebită plăcere și mă relaxează maxim. În ultima perioadă, grație statului mai mult prin casă am înțeles că este timpul să încep să devin mai responsabil și în ceea ce privește cumpărăturile, nu doar sănătatea. Și vreau să știti că treaba aceasta n-a venit ca urmare a închiderii mall-urilor ci, mai degrabă, urmare a multor dimineți în care mă trezeam în fața unui dulap ticsit cu haine, neștind ce Dumnezeului să îmbrac.

Am hotărât astfel că este timpul pentru o schimbare în ceea ce privește cumpărăturile pentru a preveni situații de acest gen.

Recunosc că la început mi-a fost greu, fiind obișnuit să cumpăr impulsiv tot ce vedeam, pedalând pe ideea „cine știe cu ce o să se potrivească” (v-am mai spus că se întâmplă deseori să ajung prin magazine second hand și să găsesc, spre exemplu, haine de designer la 2-3 lei).

Un lucru care m-a ajutat pe mine în procesul acesta de reeducare a modului în care fac cumpărături a fost un articol citit pe internet în care un nenea îmi explica că, în definitiv, piesele esențiale sunt mămica unei garderobe sănătoase, iar dacă le ai pe alea, practic, l-ai prins pe Dumnezeu de un deget și dimineața nu-ți vei mai pune problema „Cu ce mă îmbrac azi?”.

În acest fel am început să documentez mai bine treaba, să-mi analizez dulapul, într-un glorios final  concluzionând că stau prost de tot cu aceste piese esențiale, mai exact cu tricourile din bumbac, simple.

Tricoul simpu, din bumbac, de regulă într-o singură culoare, reprezintă adesea elementul de la care pornesc atunci când vreau să construiesc o ținută relaxată de vară, pentru că acesta îmi oferă posibilitatea de a-l combina ușor cu diverse articole vestimentare (jeans, pantaloni chino, chiar și alături de un costum am reușit să îl port – vezi aici )

Am trecut așadar la căutat oferte online și am găsit o super ofertă de tricouri albe din bumbac, pe Bonprix.ro care poate vă face și vouă cu ochiul. Eu mi-am cumpărat câteva și am încercat să creez 3 ținute diferite, pentru a vă demonstra cât sunt de versatile și cât de ușor pot fi combinate cu alte piese vestimentare, fără a avea nevoie de vreo facultate absolvită.


 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *